annelijnaupair.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Wendy

Hey Anne, ook al had ik je weer gezien thuis, nu nog even een verlate reactie op je blog. Erg leuk om zó je jaar bij gehouden te hebben. Een mooie levenservaring én tattoo rijker! Liefs, Wendy

Hans

Annelijn, wat gaaf om je blogs te lezen, geweldig dat je de stap gedaan hebt en daar zo veel goeds aan hebt overgehouden. Groetjes neef Hans

Mirjam

Welkom thuis! Geniet van je vakantie en wat heerlijk dat je zo’n mooie ervaring hebt gehad in Engeland. Om nooit te vergeten!

Tante Gea

Hoi Annelijn. Ik heb met plezier al je blogs gelezen en me verwondert hoe goed je je hebt aangepast in Engeland. Hoe zelfstandig en volwassen je daar geworden bent.
Fijn dat je nu weer hier in Nederland bent met ook weer nieuwe en leuke dingen.
Fijne vakantie en straks met veel plezier aan je stage beginnen.
Een nieuwe uitdaging. Dikke knuffel van mj.

Wilma

Ha Annelijn. Dat zal zeker eerst weer wennen zijn, ook al is het je eigen thuis.
Wat fijn dat je zo fijn terug kunt kijken op die maanden in Engeland. Hoe spannend was het vooraf en de eerste periode. Hoe eigen is het daar geworden. En nu weer hier, terwijl Engeland op dit moment ook nog een beetje je thuis voelt.
Maar goed dat je nu eerst vakantie hebt en... al weet hoe het daarna weer verder gaat. Hoewel dat is natuurlijk ook weer een nieuwe uitdaging.
Het leven bestaat uit een en al uitdagingen. 😉
Geniet van je vakantie!

Wilma

Ha Annelijn, en toen was het echt zover. Morgen weer vertrekken naar Vorden. Wat heb je zo een bijzonder half jaar gehad. Hier zul je nog vaak op terug kijken. Nu zal er weer een nieuwe periode voor jou aanbreken. Nieuwe uitdagingen. Maar eerst nagenieten thuis van het afgelopen half jaar.

Groetjes van Wilma

Ineke Fröling

Hoi Annelijn, het zit er bijna op voor je. Een hele ervaring maar je hebt vast ook zin om weer naar huis te gaan. Met de trein dit keer hoorde ik.
Een goede reis, neem alle indrukken en ervaringen mee in je rugzak . Voor na de vakantie veel succes met je studie en tot ziens.
Groet van Ineke Fröling

Wendy

Geniet er lekker van, vooral u met het mooie zomerse weer vliegt de tijd voorbij...

Willeke

Zo te lezen was het rustig bij Stonehenge. Wij zijn er een jaar of 5 terug geweest in de zomervakantie en toen was het er net zo druk als de Dam in Amsterdam (of Piccadilly Circus in Londen).

Wilma

Ha, ha, ha..... 🙃 Natuurlijk van Oost naar west en weer terug ;-)
Leeftijd??? 🙃

Wilma

Hoi Annelijn, inderdaad de tijd vliegt voorbij. Stonehenge waar je geweest was zijn wij (32 jaar geleden) geweest. We trokken toen van camping naa camping met onze tent, van West naar Oost en weer terug naar de haven. Toen ook erg mooi weer. Was erg mooi.
Nog een paar dagen dan is het juni en dan zeg al "de volgende maand ga ik hier weg"
Klinkt raar, maar misschien ook goed. Aan alle mooie dingen komt een eind. Wauw wat heb je veel ervaring opgedaan!
Geniet er nog lekker van de komende tijd.

Suzanne

Geniet er nog even van! Bishops park! Daar ben ik ook geweest :) haha
Groetjes daar!

Heidi

Genieten hoor van al die leuke dingen die je doet. Je komt vast met een rugzak vol ervaringen en verhalen terug in juli. Nog maar veel genieten de laatste weken. :)

arjan

ja Annelijn nog een paar weken en dan zit het erop. het jaar is omgevlogen, maar ik ben wel blij dat ik je dan eindelijk weer zie. groetjes Arjan

Suus

Lieve Anne,
Wat was het gaaf om langs te mogen komen! Ik heb echt genoten en het was weer mega gezellig (zoals altijd haha). Ga nog maar goed genieten daar en dan kletsen we in Zeeland weer bij ;)
Doe je de groetjes aan de kinderen en bernice en james?
Dikke knuffel!
Suus

Wendy

Hey Anne,
Dat was veel afgelopen weken, nu dus met plezier genieten van je laatste weken, die vliegen idd voorbij hè?
Liefs, Wendy

Tante Gea

Lieve Annelijn
Inderdaad, je had twee heftige weken.
Nu nog maar even genieten van de laatste 8.
Het gaat zo supersnel hoor.
En even naar de prins gaan kijken hoor!
Dikke knuffel van mij.

Wilma

Hoi Annelijn. Je raakt zo wel gewend aan vliegen! ;-)
Wat super dat door de vlucht, even heen en weer, er nu ook duidelijkheid is over je stageplek! Gefeliciteerd! En heel veel succes volgend jaar. Maar nu eerst nog verder gaan met je werk in Engeland. Genieten en straks afronden.

arjan

een heel kort bezoekje ik wens je morgen heel veel succes. gr Arjan

Heidi

Ik zie je vanavond weer. Een onverwacht moment, wel gezellig ff hoor.

Tante Net

Heel veel succes morgen op je stageadres Annelijn...! Knuffel van mij...

Wilma

Ha Annelijn, gisteren keek ik op mijn mobiel, maar kon jouw verhaal niet openen. Nu op de laptop is het gelukkig geen probleem. Inmiddels ben je al weer in het Vordense aangekomen. Iedereen geniet ervan. Helemaal met dit mooie weer. Wie weet treffen we elkaar nog. Maar het programma zit bij jou vast al lekker vol. Geniet maar lekker van alles en iedereen. Van mams krijg ik nu al wel mee hoe gezellig het is, dat je er weer bent!!! ;-) Maak er een gezellige week van. En dan inderdaad nog maar 3 maanden! De tijd vliegt voorbij.
Groetjes van Wilma

arjan

weer 2 drukke weken Annelijn en vandaag kom je een weekje naar Vorden. ik verheug me er op om je weer te zien. groetjes

Wendy

Fijne vakantie daar en een lekker vooruitzicht om een weekje naar 'huis' te gaan. Nu geen griepje in die week hè? X

Wouter

Tja wat nu weer te zeggen. Dat je goed bezig bent dat weet je onderhand wel. Leuk dat je iedere keer weer iemand anders ontmoet. Je houdt er heel wat vakantie adresjes aan over:-) Nog ff volhouden dan kom je ff naar huis! Gezellig. Tot volgende week.

Ineke Fröling

Hoi Annelijn
Ik heb weer een heel aantal van je verhalen gelezen. Je hebt een leuke manier van schijven hoor, ik zie sommige dingen echt voor me.
Leuk van je balletlessen!
Er zijn mooie , leuke maar ook minder leuke dingen die je meemaakt maar je maakt er steeds weer iets positiefs van. Knap hoor.
Succes met al je bezigheden en tot ziens!
Grot van Ineke

Wendy

Ja, goed plan van je moeder, kom ik ook kijken...
Je geniet lekker lees ik, goed bezig Anne!

Heidi

Wat een belevenissen. Leuk dat je zo geniet van je balletlessen. Misschien kun je straks voor ons je dans wel opvoeren. :)

Suzanne

Toppertje:) ik ben erg benieuwd hoe het allemaal is daar...kan niet wachten tot ik die kant op kom!

arjan

Ik vind t nog steeds heel knap van je zover weg van je familie maar heel leuk wat je allemaal meemaakt en doet met de kinderen.
en nog bedankt voor de hele leuke ballon hij hangt nog steeds aan het plafond.

Melissa
reactie op: foto

O, wat een schattige hond!!!!!

Wendy

Gefeliciteerd met je jonge oom!!! Ik wist niet wat je bedoelde met 'feliciteren' in je blog, totdat ik Reus uitliet en je ouders net weggingen met cadeautjes. Net als ik 'pas' 47, haha...oud voor jou. Een lang verhaal met veel emoties, maar dat geeft niet, daar leer je van en word je sterk van! Daarom ben je straks extra goed in je 'vak'! Geniet van de kleine dingen...

Willeke

“Beverbende”? Nooit van gehoord, dus gegoogled. Kaartspel, maar ben er niet achter gekomen hoe het moet. Waarschijnlijk moet je het gewoon een keer spelen.
Hoe bevalt het Engelse eten? En hun thee? Drink je het net als zij met melk en suiker?

Heidi

Heerlijk om je blog weer te lezen. Emoties zijn rare dingen, je leert erover met je studie maar in de praktijk zijn ze er ook. Niet gek, logisch dat je soms van de ene in de andere emotie gaat. Best herkenbaar hoor. En wat betreft het wandelen ja dat snap ik helemaal, wandelen en buiten zijn maakt je hoofd leeg, laat je genieten. Mij tenminste wel en ik ben zooooooo blij te lezen dat jij het nu ook ontdekt hebt.

Wouter

Zo wat een verhaal. Toch wel fijn dat ze je bezig houden:-) Goed van je dat je er steeds maar weer op uit gaat. Succes deze week met je studie en al je andere bezigheden. We horen vast wel weer hoe het is gegaan. Tot de volgende keer dan maar weer.

Wendy

Wat een 'lekker' weekje Anne, met lunch en cupecakjes, mjammie...en je ziet zoveel moois, ik denk dat ik ook maar een jaartje als aupair ga werken😂...
Geniet lekker, want nu je op de helft bent en straks het voorjaar ingaat, vliegt de tijd vast om! Liefs van je hollandse buuf...

Willeke

Ah! Donderdag Zumba! Helemaal goed! Zal aan je denken als ik me donderdag ‘s avonds in het zweet werk 😉
Moet trouwens nodig weer eens een “playdate” met je ouders plannen...

Arjan

je maakt heel veel mee Anne leuk hoor en over 143 dagen zie ik je weer tot je volgende blog.

Heidi

Mooi zo,n week met allerlei uitstapjes. Veel genieten dus. Ben benieuwd hoe ballet straks gaat. Tot je volgende verhaal. Het blijft gezellig om te lezen.

Wouter

Hey anne. Je bent en blijft goed bezig! Succes met je studie. En inderdaad elk nadeel heb ze voordeel. Tot volgende weekverhaal.

Saskia

Fijn om te lezen Annelijn dat je weer beter in je vel zit! Goed zeg dat je gewoon zo zelf op pad gaat, knap!! Leuk dat je weer gaat studeren voor een half jaar, ben heel benieuwd wat je gaat doen :)
Geniet ervan daar, ookal lijkt het nu misschien al heel normaal. Fijne aankomende week met nieuwe avonturen.

Wendy

Ik zit op de tribune in Heerenveen, wedstrijden afgelopen en lees je verhaal. Super Anne, je zit er nu écht helemaal in, geniet er lekker van. Want zo vliegen de weken voorbij en voordat je het weet...haha! Leuk, welke studie? Succes...en geniet van je ballet komende week!

Heidi

Heerlijk om je zaterdag via skype gesproken te hebben. Je zegt t mooi. Kletsen over niks of over alles want das echt fijn. Dikke kus van mij

Wendy

Hey Anne, wat een heerijk verhaal om te lezen, ondanks het gedoe met de auto. Want ik snap echt wel dat je je schuldig voelt om de auto (ik heb wat veel dommers gedaan toen ik jong was en jij kon hier niks aan doen, maar dat vertel ik niet in dit stukje, haha! Je buurjongens trouwens ook vorig jaar, de ene van nr 31 met die van nr 35... Gelukkig heb je je gevoel geuit en pakten ze het sportief op. Ze zijn ook hartstikke blij met je als ik dit zo allemaal lees, het was maar een auto...sorry 'paps'...
Geniet lekker met de andere meiden in je vrije tijd en wat leuk dat je met Zumba bent begonnen! Liefs, Wendy

Margot

Behalve de auto problemen klinkt dit als een super leuke week! Wat fijn dat je weer wat leuke mensen hebt ontmoet! Kan ik me minder schuldig voelen dat ik je heb verlaten... Ik mis je wel hoor :(
Xx

Wilma

Ha Annelijn,
Leuk weer iets te horen vanuit Engeland. Het is wel heel afwisselend op deze manier!! Allemaal nieuwe dingen die je meemaakt. Niet allemaal even leuk voor jou. Dat snap ik. Maar toch leer je je wel redden in allerlei situaties. Achteraf kun je er waarchijnlijk wel om lachen. Ik snap wel dat het even niet leuk was toen je daar op het schoolplein stond. Maar ook dat is weer opgelost.
Musical kijken is echt leuk, zeker als het dan ook nog in een echt theater is. Lekker verder genieten. Al weer een aantal weken voorbij sinds de kerstvakantie. Jouw moeder is al bijna bij de "D". Dus nog even en dan is "Z"al weer daar. ;-)
Succes de komende week!

Wouter

Het moet niet gekker worden : anne op een boot!?
Fijn dat je je door tegenslagen heen werkt.
Ff bedenken wat te doen met de auto als je weer terug komt:)

Succes komende week. Je kunt het.

Heidi

Wat een gebeurtenissen deze week. Je hebt je er doorheen geslagen en ook lekker genoten van al t nieuwe. Op naar de nieuwe week.

Hans

Hè nichtje, Ff een dipje in het verre Engeland. Kop op hoor, wat is het toch ontzettend dapper dat je deze stap hebt gezet, erg trots op jou! Ff je kop in de wind, tot tien tellen en genieten van alle gave ervaringen die je opdoet en je hele leven niet meer vergeet!
Succes
Neef Hans

Wendy

Hey Anne, en dat gaat je lukken, je draai weer vinden. Ik hoorde dat er 2 vriendinnen afgehaakt zijn, heel vervelend, maar wees maar blij met jouw fijne gezin, lieve kinderen... En als je van de zomer het jaar volbracht hebt, staat dit heel mooi op je cv! En ups en downs horen erbij, een verhuizing is ook niet niks voor je. Maar je groeit en groeit en heel goed dat je weet dat je je studie voort gaat zetten! Go for it! Ben trots op je!!! Liefs

Willeke

De beste wensen voor 2018 en veel succes in Engeland! (Ben je al aan hun thee gewend trouwens? Mij is het nooit gelukt. 🤪)

Mirjam

Ook voor jou een heel mooi gezond en bijzonder 2018 gewenst! Succes weer daar overzee. Liefs

ome Wim en tante Gea

Hoi Annelijn
Was leuk je even te zien afgelopen week.
Nu weer lekker bezig in je aupair gezin.
Geniet er van en we lezen wel hoe het bevalt in het nieuwe huis.
Knuffel van ons

Heidi

Ben weer benieuwd naar al je verhalen.

Tante Net

Zeker goed dat je er alleen op uit gaat..deze tante is super trots op je 😉
Alvast goede reis naar huis, en dan lekker genieten..😘

Wendy

Ik niet...maar als er nog een Maria wordt gezocht... Hihi, grapje, dat durf ik niet!
Gezellig Anne, wat je daar onderneemt en dat je weer in Vorden de kerst komt doorbrengen. Ik zie je vast wel even om wat foto's te mogen zien...
Fijne dagen en alvast een goede reis naar huis!

Wouter

He, wilma me alweer voor.
Ook al heb je een rustige week zoals je zelf zegt gebeurt er toch wel het nodige. Goed van je dat je er alleen op uit gaat. Trots op je.
Fijn dat je donderdag deze kant op komt.
Tja wie zal die Jozef zijn????? (Of de ezel)

Suus
reactie op: foto

leukie!

Wilma

Nou Annelijn je hebt helemaal gelijk, de tijd vliegt voorbij. Leuk om steeds je verhalen te lezen. Maar nog leuker om ze van jezelf te horen binnenkort. Vrijdag kom je hier ook in kerstsfeer. Jozef en Maria lopen met de ezel tegenover jullie huis. De Herdertjestocht is er natuurlijk weer.
Fijn dat je weer WiFi hebt in huis. Is wel makkelijker.
Tot volgende week! 😘

Wendy

Hey Anne,
Verjaardag, verhuizing, griepje...nu maar wat meer rust en regelmaat de komende dagen. En wat heerlijk dat je bijna vakantie hebt en dan ga je ook nog naar zo'n mooie bestemming in de Achterhoek😀... Fijn weekend, liefs, je buuf uit Vorden

arjan

wat heb je weer veel meegemaakt en begin je al te wennen in het nieuwe huis.
Over 2 weken kom je lekker naar Vorden en ik heb je zeker gemist.
je oompje

Willeke

Alsnog gefeliciteerd vanuit Santpoort! Leuk om je belevenissen te lezen. Knap dat je links rijdt!

Heidi

Wat heerlijk om weer even bij te lezen op je blog. Ik miste het wel. Maar nu een lekker lang verhaal even meeleven met je belevenissen vanuit een winters Vorden. En.... Jaaaa je komt bijna voor 2 weekjes naar huis.

Wilma

Ha Annelijn, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Wel raar lijkt mij om dan zo ver weg te zijn.
Ben je zo ver weg en ga je daar ook nog verhuizen. Zo maak je wel van alles mee. Wel makkelijk dat het allemaal door een bedrijf wordt gedaan.
Je zult vast wel snel wennen aan het nieuwe huis en de nieuwe omgeving. Je bent het al gewend. Het wordt vast steeds makkelijker. ;-)
Nog een paar weekjes en dan kom je weer een paar weken thuis. Lekker gezellig samen kerst vieren. En vooral genieten van elkaar. Succe de komende weken. En tot gauw.

Wendy

Wat een week...vol mooie ervaringen, verhuizing etc. Leuk on te kezen Anne, geniet en ik ben benieuwd naar je volgende 'verhuis' verhalen... X

Ome Wim en tante Gea

Annelijn, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.vanaf hier een dikke knuffel voor je.

Ineke Fröling

Wat een mooie verhalen weer!
En dan ga je een dag naar Londen. Je zegt het alsof je even vanuit Vorden naar Zutphen gaat....pfff hele onderneming hoor.
Woensdag ben je jarig, alvast gefeliciteerd! Een fijne dag ook al zal het anders zijn.
En dan over een paar weken naar Nederland, dat is iets om weer naar uit te kijken.
Het ga je goed, lieve groet van Ineke

arjan

hoi Annelijn
wat maak je veel mee zeg heel knap van je.
ik wens je veel succes met het mee helpen verhuizen en tot gauw.
groetjes

Wilma

Ha Annelijn, wat vliegen de weken voorbij. Wat klinkt het allemaal goed zeg. Alles wordt al gewoon. En nu zelfs met de familie gaan verhuizen. Ook een ervaring die jij nog niet hebt meegemaakt. Spannend. Leuk spannend. Zeker omdat het niet jouw eigen verhuizing is. Hoewel....jegaat mooi meeverhuizen.
Succes de komende weken! We gaan het zien wanneer je weer wifi hebt. ;-)

Heidi

Gaan we je nog wel herkennen?

Wouter

Je bent goed bezig😎 volledig verandere dochter straks thuis😥🤔🤗

Wendy

trots ❤

Wouter

Hey Hey,
Als je maar goede schokdempers hebt komt alles goed:-)

Succes deze week.

Suus

Je bent een topper! Heel veel succes nog:) je kan t :)

Heidi

Ook al zijn er buien en hobbels je houdt toch maar mooi het stuur recht. :)

Helma

Hoi Annelijn!
ik moet je eerlijk bekennen dat ik pas vandaag je blog heb gelezen (was ook in de veronderstelling dat je pas eind okt zou vertrekken) Goed verhaal hoor! Ups & downs, begrijpelijk, maar moedig en stoer. Geweldige ervaring lijkt mij en wordt alleen nog maar beter...!

Liefs en groetjes, ook aan je ouders,

Helma

P.s Heb jij je fluit mee?

Suus

Beterschap!! Ik hoop dat je snel weer opknapt. Knuffel!

Wouter

Hey Anne, Hoop dat je je komende week wat beter voelt. Stiekem een beetje fijn dat je ons mist :-) Succes komende week met alles. We horen het wel weer.

Wendy

Na een fijne week met je ouders is het ook weer kaal en vreemd om weer te gaan zorgen en werken. Maar als ik dit zo lees heb je het erg getroffen in dit gezin en heb je leuke nieuwe vriendschappen in korte tijd opgebouwd! Geniet van dit speciale gevoel, een super ervaring!!! Leuk om weer gelezen te hebben Anne!

Suus

Ik vind t zo ontzettend stoer wat je allemaal doet! Hopelijk kan ik t in t voorjaar ook komen bekijken, ben erg benieuwd :)
Snel weer skypen!

Heidi

Wakker worden en dan zien dat je een blog hebt geschreven. Heerlijk om zo, al lezend, wakker te worden en weer even in gedachten in Engeland te zijn.

Heidi

Wat hebben we een geweldige week gehad. Veel gezien, veel gepraat en geknuffeld. Met bewondering naar je gekeken hoe je door het Engelse verkeer in je autootje rond toert. Kortom geen woorden maar heel veel mooie herinneringen erbij.

Wilma

Ja wat kunnen jullie samen lekker genieten. Best mooi weer volgens mij en veelrond kijken. Zo nu en dan zie ik via de app foto's van mams. Selfies die jij weer gemakt hebt enzo. Wat fijn zo'n week samen. Wat gaat zo'n week dan snel voorbij. Voor mij ook hier. De hele week werken is wel erg leuk hoor. (maar niet voor altijd ;-) daar heb ik te veel andere dingen voor die ik ook leuk wil en wil doen.)
Ik ben benieuwd naar de verhalen van je moeder. Jij straks na het afscheid weer succes met je werk./ Want ja hoor dat is ook echt wel gewoon jouw werk!!

Wendy Nijhoff

Hey Anne,
Heerlijk, wat hebben jullie een mooie week gehad met elkaar en veel gezien en gewandeld. Vanavond nog lekker nagenieten van jullie vakantie en dan morgen weer je ouders naar Vorden... Maar dit pakt niemand je weer af en kan je mooi op terugkijken. Ik zal je maar eens op FB 'vragen', want ik word nieuwsgierig naar foto's...
Fijne avond voor jullie alledrie!😘

Tante Net

Geniet lekker komende week met je paps en mams....😘

Hans

Blijf schrijven nichtje, super om te lezen

Mirjam

Leuk weer van je belevenissen te lezen! Een heerlijke week gewenst met je ouders XX

Wendy Nijhoff

Hey Anne,
Fijn dat deze week beter ging...vast omdat je nu het 'soort' vakantie gevoel niet meer hebt, 'je familie' beter kent, lekker😝 spierpijn hebt gehad (heb ik ook sinds ik op de racefiets flink bezig ben, nu binnen in de praktijk op de tacx, ik ga echt niet op natte paden fietsen, haha) en je weet nu dat gezond eten belangrijk is. Hoe saai kan het zijn om voor jou alleen te koken, maar hoe lekker voelde je je na de gevulde paprika (recept graag!). Mijn zus heeft ook een blog, omdat mijn neef van 19 nu ook een paar maanden in engeland studeert. Ze heeft een kook blog voor lekkere, goedkope, makkelijke recepten. Kalshovenkookt.nl misschien leuke tips...
En wat heerlijk om naar dinsdag uit te kijken, lekker vakantie aan de kust, wat lekker ook voor je ouders en hiel lieffff Wilma dat dit kan! Geniet Anne! Liefs, Wendy

Heidi

Leuk je verhaal weer te lezen. En over 2 nachtjes zijn we er al. We hebben er zin in. Ff lekker knuffelen
Wat superfijn dat ik zo,n lieve collega heb die voor me wil werken. Top Wilma

Wilma

Al weer een maand geleden dat ik 's avonds even bij je was om ajuus te zeggen. De tijd vliegt. Maar wat heb je inmiddels al veel meegemaakt. Veel leuke dingen gedaan en veel mensen ontmoet en leren kennen. Helaas ook minder leuke momenten. Die horen er ook bij. Ik denk zelfs dat je daar achteraf erg van gaat groeien. Gezien bij Jorienke enkele jaren geleden. ;-)
Geniet de komende week lekker van de vakantie. Ik zal je moeder op school vervangen, zodat jullie daar samen kunnen genieten. Ik hoor later vast van je moeder hoe leuk het daar allemaal is. Fijne week samen!!

Suzanne

Dat skypen moeten we inderdaad vaker doen;) na t 'vakantieweekje' weer even bijkletsen! Fijne week met je ouders en tot snel! X

Melissa

(heb net even twee blogs ingehaald)

Wat fijn dat je je beter voelt dan vorige week meisss!!! Hou je taai! Jammer dat die foto's zo lastig zijn, ben heul benieuwd hoe het er daar uit ziet :) kijk uit naar je volgende blog!

Lieve groetjes van mij :)

Ineke Fröling

Hoi Annelijn, eindelijk eens rustig je verhalen gelezen. Je schrijft leuk, veel zie ik zo voor me. De mindere momenten die je beschrijft herken ik van Marloes. Ook dat hoort erbij maar je gaat er goed mee om hoor!
Leuk dat je ouders binnenkort komen, dat wordt vast erg fijn. Kijk daar naar uit en geniet ervan.
Lieve groet,Ineke

Wendy

Hey Anne,
Pfff, heel verhaal getypt, gaat het mis omdat ik mijn naam niet in had gevuld. Gister deed ik het fout om je per ongeluk terug te mailen ipv hierop te 'schrijven', maar dan nu toch nog een berichtje...
Je doet het super, ze zijn hartstikke gek met je en tuurlijk voel je je de ene dag beter en fijner dan de andere dag. Het 'vakantie gevoel' is er denk ik nu af, nu wordt het vooral je draai zien te vinden en je niet eenzaam te gaan voelen. Tja, cavia mee met je ouders, want Reus wil ik liever niet mussen hier... Gied dat je wandelt en met nieuwe vrienden afspreekt en na een paar keer gesport te hebben ga je daarvast ook naar uitkijken. Komt goed, je doet het super, ben trots op je Anne!!! Liefs

Tante Net

Hai, nog even...
Je mams had de datums door elkaar gehaald tegen me, leeftijd wrs he 😜 maar je moet nog even wachten tot volgende week dinsdag, dan komen ze naar jou toe...!
Doeg..

arjan

Lieve Annelijn,
wat heb je weer een mooi stukje geschreven, ik geniet er elke keer weer van.
aankomend weekend komen je ouders gezellig bij je en dan ben je heel blij.
ik wil je ook wel weer zien.
succes maar weer.

Tante Net

Hai Annelijn,

Fijn weer je wekelijkse verhaal.
En ja, je moeilijke momenten...zo menselijk dat je het thuisfront soms zo mist..het hoort er allemaal bij meis....
Maar zo super dapper dat je ontspanning zocht...en je hebt t toch maar weer gered..
En je gaat er toch maar steeds in je eentje opuit...met de trein...links autorijden...!!
Zo stoer..Toppie hoor..👍
En nu uitkijken naar de komst vrijdag van paps en mams....geniet er van!
We lezen het wel weer in je volgende blog!
Dikke knuffel van mij..

Marloes Fröling

Helaas komt me dat gevoel maar al te bekend voor. Wat goed dat je hebt doorgezet! Ups en downs komen en gaan inderdaad. Het ene moment ben je in de wolken omdat je zoiets gaafs doet en het volgende moment mis je thuis zo erg dat je buikpijn ervan krijgt. Probeer je te focussen op de kleine overwinninkjes die je maakt, waar je wel van geniet en wat je verder in de week voor leuke dingen gaat doen. Als je van lezen houd; google een boekenlijst van goeie boeken die je sowieso een keer in je leven wilt hebben gelezen en begin daar vast aan. Het zelfde kan natuurlijk met films oid. Veel wandelen helpt ook goed tegen mindere momenten en onthoud dat dit alleen tijdelijke oplossingen bieden en dat het niet erg is om als je verdrietig bent je even te laten gaan! :)
Succes!

Wouter

Hey Anne, weer veel gedaan afgelopen week. Fijn dat het rijden meevalt. Stappen we straks met een gerust hart bij je in:) Succes komende week. We horen het wel weer. Doei.

Wilma

Ha Annelijn,
Ja dit soort dagen horen er helaas ook bij. Maar precies zoals je al zei, je hebt je toch gered!!! Super toch!
Nog een week en dan krijg je al weer bezoek vanuit Nederland! Dan lekker samen genieten in Engeland, een hele week lang.
Ik ben benieuwd naar je foto's! Tot je volgende verhaal.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active